Kryetari i komunës së Dojranit, Ango Angov njoftoi se që mbrëmë janë plotësuar plotësisht kapacitetet turistike në këtë komunë.

Sipas përfaqësuesve të Zyrës Turistike, në Dojran ka mbi 10.000 turistë. Shumica e mysafirëve sipas tyre janë nga vendi dhe një numër i vogël janë nga jashtë, sidomos turistë nga Greqia.

Loading...