Një dokumentar i përgatitur nga rrjeti publik gjerman ARD na sjell për 43 minuta pamjet e mrekullueshme të natyrës së bukur shqiptare.

Dokumentari titullohet : “Shqipëria e egër, vendi i shqiponjave” dhe jep pamje të mrekullueshme të botës së egër në Shqipëri, veçanërisht të shqiponjës me të cilën karakterizohet kombi ynë.

“Ta njohim sa më shumë këtë tokë të bukur në zemër të Ballkanit…” shkruan televizioni gjerman “Das Erste”.

Loading...