Maqedoni

Dorëzohet Maksuti i BDI-së: Nuk kemi pasur zgjedhje me të vështira se këto

maksuti

Edhe përkundër trumbetimeve të shumta dhe anketave të montuara, shefi i shtabit komunal të BDI-së në Tetovë, Bekim Maksuti, është dorëzuar dhe ka pranuar se zgjedhjet lokale të 15 tetorit janë zgjedhjet më të vështira për BDI-në që nga themeili i kësaj partie, transmeton Express.
Në tubimin përmbyllës në Tetovë këto ishin fjalët e para të tij duke shtuar se këto zgjedhje njëherësh janë edhe sfiduese për partinë e Ahmetit. “Të dashur bashkëqytetar të komunës së Tetovës dhe komunave rurale, simpatizant të BDI-së, vëllezër dhe motra.
Zgjedhjet lokale të 2017-shit paraqesin zgjedhjet më të vështira dhe më sfiduese deri më tani. Hera e parë është që në Komunën eTetovës garojnë 4 kandidat shqiptar të këtij niveli”, tha Bekim Maksuti, shef i shtabit lokal të BDI-së në Tetovë.

To Top