A i’u ndodh shpesh që pasi shkoni në bankomat të qëndroni me frikë për shkak të historive të vjedhjeve që keni dëgjuar? Nuk keni pse, ne po i’u tregojmë një sekret për sigurinë e bankomatit.

Nëse një hajdut ju detyron t’ia jepni paratë të cilat jeni duke i tërhequr nga bankomati thjesht shtypni pinin mbrapsht.

Pra, nëqoftëse pini juaj është 1234 ju vendoseni 4321 dhe bankomati i tërheq paratë mbrapsht, në këtë mënyrë ju keni lajmëruar edhe policinë e cila iu gjendet aty për pak minuta. Të gjithë bankomatët e kanë këtë opsion, ndaj qëndroni të sigurt.

Loading...