Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka uruar Policinë e Kosovës në 19 vjetorin e saj.

Ajo shkruan në Facebook:

Ju uroj çdo ditë në 19 vjet policinë e Kosovës, dhe të gjithë policët brenda saj !
Jam krenare me ju profesionalë, besnikë, aktiv dhe në të gjitha që i bëni për shtetin tonë !
Ju faleminderit miqë të mi për të gjitha të mirat !

Loading...