Maqedoni

Dy OJQ do të gatuajn ushqim për të pastrehët në Shkup

pat-euml-llxhani-i-gatuar-lsquo-baba-ganoush-rsquo_hd-780x439

Nisma ”Cicëro nj vakt” dhe shoqata qytetare ”Lëviz me gisht” në ora 17:00 të ditës së sotme, në afërsi të Sallës Universale, do të gatuajnë për të pastrehët.

Sipas AIM-së, në këtë mënyrë do të festohet ditëlindja e dytë e grupit entuziastë që përgatitë dhe dhuron vakt ushqimi për të pastrehët.

Ushqimet e përgatitura do t’u jepen të pastrehëve nesër, nga ora 12:30, pas shtëpisë muze të Nënë Terezës. Organizatorët do të tentojnë që të arrijnë në 150 vakte ushqimi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top