Dy policë kanë pranuar tretman mjekësor pasi u sulmuan nga një bashkëatdhetar me nënshtetësi suedeze në kryeqytet.

Pas mos respektimit të shenjave të trafikut njësiti policor kishin ndaluar një makinë dhe derisa njësia ishte duke u marrë me rastin, pasagjeri mashkull shqiptar me shtetësi suedeze fillimisht i kishte penguar zyrtarët policorë pastaj edhe i kishte sulmuar fizikisht.

Sipas Policisë, të tyshuarit ishin nën ndikim e alkoolit.

Me urdhër të prokurorit ata janë intervistuar dhe janë liruar me procedurë të rregullt.

Loading...