Kuran

Novela e re e Harper Lee, “Go Set a Watchman”, që pason “To kill a mockingbird”, është duke u ngjitur me shpejtësi në listën e librave më shpejtë të shitur në histori.

Ndaj duke parë këtë, është bërë një hulumtim për ditur për librat më të shitur në histori përfshirë, ripërpunimet, kopjet dhe përkthimet e bëra.

Kjo është lista e dymbëdhjetë librave më të shitur ndonjëherë:

 

 1. Kur’ani,
 2. Bibla e Mbretit James
 3. Citime nga Presidenti Mao Tse-tung, Mao Zedong
 4. Don Kishoti, Miguel de Cervantes
 5. Hari Poteri, JK Rownling
 6. Përrallë e dy qyteteve, Charles Dickens
 7. Mbreti i Unazave, JRR Tolkien
 8. Princi i vogël, Antoine de Saint-Exupery
 9. Liza në botën e çudirave, Lewis Carroll
 10. Ëndërr e odës së kuqe, Cao Xueqin
 11. Në mbarëse të gjithçkaje, Agatha Chrisite
 12. Hobitët, JRR Tolkien
Loading...