Me ardhjen e Cristiano Ronaldos në Torino tre Juventusi, edhe bashkëshortes së tij i duhet të përshtatet me këtë ndryshim, pasi ka filluar të mësojë italishten.

“Mirëmbrëma me dashurinë time”. Janë këto fjalët e para të Georgina Rodriguez në gjuhën italiane.

Kombinimi i ndjenjave duke shtuar dhe një mënyrë të mirë për të mësuar gjuhën italiane.

Georgina Rodriguez donte të ndante me ndjekësit e saj në rrjetet sociale hapat e parë për të mësuar gjuhën italiane.

Në foton e postuar në rrjetin social “Instagram”, Rodriguez shfaqej në prezencën e bashkëshortit, Cristiano Ronaldos, me postimin që mori brenda pak minutash një numër të madh komentesh pozitive.