Vodno edhe më tej po shkatërrohet, ndërsa institucionet janë të shurdhër për argumentet tona, thonë nga nisma “E dua Vodnon”, duke shtuar se edhe inspektimet janë njoftuar në mënyrë të qartë edhe më tej mbeten pasiv.

“Ne kemi premtime të qarta boshe, për të cilat nuk kanë synim për t’i përmbushur. Shkatërrimi i Vodnos vazhdon si një festë kombëtare në një situatë ku Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski thotë se pjesa më e madhe e fondeve nuk do të përdoren për ndërtimin e tubacioneve dhe po do të dedikohen për projekte të tjera”, thonë nga iniciativa qytetare.

Sipas tyre, drejtori i Resurseve Energjetike, Bajram Rexhepi, në pyetjen se a do të vazhdojë ndërtimi i gazsjellësit nëpërmjet Vodnos ose do të ndërpritet, ai deklaroi se kur do të marrin leje nga Ministria për Transport dhe Lidhje për ndryshimin e planit për ndërtimin e gazsjellësit nëpër Vodno, atëherë do të vazhdohet me punimet.

Ndërsa nga Iniciativa qytetare thonë se deri më tani nuk kanë marr ndonjë leje të tillë deri në këtë moment.

Loading...