Një përdorues i YouTube ka bërë një eksperiment të çuditshëm – duke e futur iPhone X në blender dhe më pas duke e pirë lëngun e tij.
Përdoruesi “TechRax”, futi iPhone X në blender, i shtoi ujë dhe piu më pas lëngun e tij.

Ai duket se kënaqet shumë duke shkatërruar celularë të shtrenjtë, në videot që i publikon vazhdimisht në kanalin e tij, transmeton Gazeta Express.

Në videon më poshtë, mund ta shihni atë duke krijuar lëngun më të shtrenjtë në botë – pasi dihet se iPhone X kushton rreth 1000 euro.

Loading...