Një raportim shokues dhe i pabesueshëm vjen nga Irani. Një grua tregon sesi e kuroi kancerin duke ngrënë gjarpërinj.

50 vjeçarja Siwanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj pas është diagnostikuar me kancer në mitër.Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë doktorët, të cilët kushtonin 500- 700$ dhe çdo herë i blinte.

Çmimet ishin shumë të shtrenjta për të dhe ajo filloi të kërkonte mënyra të tjera. Një mjek popullor lokal pastaj i këshilloi të pëziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë. Edhe pse shija ishte is “helm”, shëndeti i saj u përmisua.

Pastaj mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionin për të.