Pyetën Davudogllun: Pse Po Ua Puthë Duart Pleqëve Shqiptarë?
Posted on Prill 9, 2018 / Posted by admin

Një gazetar nga Turqia kishte pyetur Ahmet Davuogllu.

PSE PO U A PUTH DUART PLEQËVE SHQIPTARË?

I është përgjigjur Ahmet Shkupjani ”KËTA ISHIN ATA QË RUAJTËN KOMBIN VËLLA SHQIPTARË NGA ASIMILIMI, RUAJTËN MORALIN DHE NDERIN E KOMBIT VËLLA SHQIPTARË, KËTA BURRA RUAJTËN FEN E TYRE ISLAMIN, KËTA JANË MËRITORËT QË SOT SHKUPI DHE KOMBI SHQIPTARË FLET SHQIP”

Loading...