Modelja Ziza Pajaziti, reperi Ligirt Uka dhe këngëtarja Linda Morina ishin mysafirë të kësaj jave n’Kosovë Show.
Pajaziti foli për jetën si modele në Kosovë.Ndërkohë, Ligriti u befasua nga Linda Morina.
Ajo i këndoi atij versionin e saj të këngës ‘Gang Gang” të Feros, me të cilin ai kishte një konflikt fizik.

Loading...