Një video e një shqiptari që ka dalë në rrugë për të shitur shqiponjën e plagosur është duke bërë xhiron e botës.

2

Burri i ka vënë çmimin 100 mijë lekë të vjetra, por mjaftohet edhe me gjysmën e tyre, çfarë mjerimi…

13

Faqja “Brut Nature” e ka shpërndarë videon me titra në gjuhë frënge, ndërsa përbri saj shkruan:

Simboli i Shqipërisë, e njohur si “shqiponja e artë” është drejt zhdukjes, pasi tashmë po përdoret për të dekoruar restorantet dhe baret e vendit.”

Kjo është shumë e dhimbshme, skamja të detyron të shesësh edhe simbolin që çdo shqiptar krenohet me të.

1

Loading...