Del për herë të parë pa tualet para të shoqit dhe ai i kërkon divorcin. Është kjo ajo që ka ndodhur në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Burri me moshë 34-vjeçare kuptoi se bashkëshortja e tij 28 vjeçe, kishte mbajtur gjithmonë një “maskë tualeti” por edhe u ishte nënshtruar ndërhyrjeve kirurgjikale si dhe vendoste lente me ngjyrë, për të pasur pamjen e dëshiruar.

I shokuar nga pamja e së shoqes pa tualet, ai i kërkoi divorcin. Doktor Abdul Aziz Asa deklaroi se gruaja e re ka nisur një trajtim psikologjik, për të marrë veten pas ndarjes, ndërsa dhëndri tha se nuk e njihte të shoqen pa tualet.

Loading...