Pas Butës, Eminem po merr akuza edhe nga reper tjetër shqiptar.

BimBimma ka qenë i ftuar në një emision në Radio Prishtina, ku ndër të tjera është shprehur se reperi Eminem nuk është aq kreativ në ‘freestyle’ si që mendohet.

“Edhe Eminem që i bën Freestyle e veta edhe ai ka krejt të shkruara nuk bën asgjë vet. Senet e shkruara që i ka vetëm i lidh me ato sene që i ndodhin tash. Ai merr vetëm copa copa prej strofave. Edhe Freestyle që nuk janë të shkruara vërehen dhe nuk ka të krahasuar me ato që janë të shkruara”, ka thënë BimBimma. 

 

Loading...