Djali-Labit
Është bërë traditë që fëmijët e këngëtarëve kosovarë t’i përcjellin hapat e prindërve të tyre e t’i bashkohen muzikës
Njësoj do të bëjë edhe djali i këngëtarit nga Ferizaj, Labinot Tahirit, shkruan Gazeta Express.

Tashmë është paralajmëruar që kënga e parë e Elton Tahirit do të jetë një duet me një vajzë tjetër të re, që quhet Leorina Hoxha.

Kënga do të punohet nga Avni Qahili dhe Bini.

Loading...