Ky libër me protagonist presidentin e vendit, Hashim Thaçin, flet për luftën dhe paqen që e ka zhvilluar populli ynë.
Libri “Lindja e një demokracie: Hashim Thaçi dhe rruga drejt pavarësisë së Kosovës”, me autor Jacques Baudouin, është promovuar sot për herë të parë në Paris.

Në këtë libër, siç ka thënë edhe vetë autori, i cili Thaçin e ka quajtur “më politikun ndër rebelet dhe me rebelin ndër politikët” përshkruhen ngjarjet e korrikut 1999, ku pas njëmbëdhjetë javëve të bombardimeve, Sllobodan Millosheviq kapitullon dhe braktis Kosovën.

Ky libër me protagonist presidentin e vendit, Hashim Thaçin, flet për luftën dhe paqen që e ka zhvilluar populli ynë.

Loading...