Deri në fund të këtij viti janë edhe 4 ditë jopune. Sipas programit për ditë jopune të Ministrisë së punës dhe politikës sociale, 8 dhjetori (e martë) me rastin e Ditës Shën Klimenti i Ohrit, do të jetë ditë jopune për gjithë qytetarët e Maqedonisë.
Ditë jopune do të jetë edhe 25 dhjetori, por vetëm për besimtarët katolik. Më 22 nëntor (e diell) festohet Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe – Kongresi i Manastirit. Turqit që jetojnë në Maqedoni e kanë ditë jo punë 21 dhjetorit (e hënë) festojnë ditën e Alfabetit turk.
Loading...