Aktuale

Edhe kjo ndodhë në Maqedoni, ngordh kali në rrugë, policia e sheh dhe ikën (VIDEO)

kali bllokon trafikun

Kjo është një ngjarje e përditshmërisë në Maqedoni. Ditëve të fundit një ngjarje e pazakontë
ka ndodhur në rrugët e kryeqytetit, kur një kal i një familje rome ka ngordhur.

Videoja është dërguar nga një lexues, i cili ka theksuar se si policia e ka parë rastin dhe nuk
ka reaguar, por vetëm duke shikuar “seri”. Ky rast nuk dihet se si ka perfunduar dhe kesaj
familje a i ka ardhur ne ndihme dikush.

To Top