Linda Morina emri i cili po thyen rekorde në vendi tonë, këto rekorde të thyera nga ajo po bëhen vetëm për shkakun se ajo shumë shpejt u bë një femër e cila nuk lë vend në shoqëri po u komentuar, shkruan Gazeta Blic.

Veshja e saj ndryshe, grimi dhe paraqitja e saj janë karakteristike e vecantë tek kjo këngëtare.

Së fundmi kemi vërejtur se Lind aka bër përditësimin e fotografisë së profilit të saj.

E kjo foto është e njëjtë me të tjerat por që ka një dallim.

Linda fillon me falcifikimin, qërpikët e vendosur me fotoshop dhe rregullimi i fytyrës verehet mjaftë shumë në fotografinë e saj.

Loading...