Gjatë ditës së sotme, në sitalin e Manastirit është sjellë një foshnje e vdekur në moshë 11 mujore. Spitali e ka konfirmuar informacionin dhe shtuan se foshnja e gjinisë mashkullore është sjellë pa shenja jete. Policia e ka konfirmuar rastin dhe ka dhënë urdhër për obduksion, por thonë se nuk ëhstë dëshmuar vepër penale.

Loading...