Kori i shqiptarëve te Manastirit (Minjtë e kanalit) ka qenë kënga e fundit e prodhuar nga aktorët e emisionit ‘Portokalli’ në Top Channel, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Kënga nga ‘Portokalli’ është bërë për Manastirin dhe jep një mesazh të fuqishëm për ata që e sulmuan shtëpinë e Alfabetit më 22 nëntor, në ditën e alfabetit shqip.

Para se të fillojë kënga e aktorëve, Xhemi Shehu thotë se shqiptarët nuk ju janë trembur topave dhe këtë herë nuk ju trembet as gurëve që thyen derën e shtëpisë së alfabetit.

Loading...