Tom Doshi2

Pas kryeministrit maqedonas, Nikolla Gruevski, që u fotografua në plazh në Izrael me një palë syze që kushtojnë 60 mijë dollarë, ja ku vjen edhe Tom Doshi me syze të tilla

Bëhet fjalë për syze të markës Maybach, si makina e famshme, të cilat kushtojnë mbi 60 mijë dollarë dhe janë edicion i kufizuar.

Loading...