Sport

Edson Lisboa, portieri me 11 gishta: Kjo është pyetja që më bëjnë më shpesh

341230_TS_14-11-17_3380665174_

Quhet Edson Lisboa dhe është portieri me 11 gishta. Braziliani, i cili luan me ABC Futebole Clube në Kategorinë Tretë të futbollit brazilian, ka një dorë me gjashtë gishta. “Shumë më pyesin nëse përdor një dorezë të veçantë, por nuk është kështu. Unë përdor doreza normale. Shumë bëjnë shaka dhe thonë se kam një avantazh për të pritur… Më pyesin edhe nëse lyerja e gishtave më kushton më shumë”, ka thënë ai.

To Top