Pas deklarimeve publike të familjarëve të pjesëtarëve të grupit të armatosur të Kumanovës se disa nga uhdheqësit e saj janë likuiduar pasi janë arretsuar, sepse edhe funksionarëve nga Maqedonia edhe atyre nga Kosova u ka konvenuar që ata të jenë të vdekur, informatat e reja flasin se përmes më tepër incizimeve të bisedave telefonike dhe një audioincizimi prej tre orëve, në të cilën dëgjohen zërat e “facave” të rëndësishme politike, mund të zbulohen regjisorët e luftës së Kumanovës, shkruan Fokus.

Avokatët dhe familjarët e pjesëtarëve të arrestuar të gruit të Kumanovës shpresojnë se prokurorja speciale do ta marrë rastin sepse nuk besojnë që gjatë procesit gjyqësor, e vërteta do të dalë në shesh, transmeton “Lajm”.