Pas dorëheqjes së Kryetarit aktual i FFM, Ilco Gjorgieski i cili njiheshe si njeri i afërt i ish Kryeministrit Gruevski, Agjencia e Lajmeve Zhurnal jozyrtarisht mëson se Haralampie Hadziristeksi do të jetë Presidentit i Federatës Fotbollistike të Maqedonisë!

Haralampie Hadzirsteski ka qenë 11 vite kryetari i FFM, në kohën në të cilën u ndryshua statuti ku Gjuha Shqipe u bë zyrtare.

U zgjodh për herë të parë Zv President Shqiptar në FFM, kombetarja e Republikës Maqedonisë ka qenë me rankim më të lartë në vendin 42 në UEFA, Hadzuristeski njihet dhe si një mik shumë i afërt i Presidentit të FSHF-së Armando Duka, shkruan Zhurnal.mk

Loading...