Aleksandër Meksi, gjatë intervistës së dhënë për gazetarin Çim Peka në SYRI.net dhe që do të transmetohet e plotë në orën 20:00 të ditës së sotme, tregon edhe për një përplasje tjetër që ka pasur brenda PD-së së kohës.

Një nga themeluesit e Partisë Demokratike, “Pishtari i Demokraticë”, Azem Hajdari duket se ka qenë gjithmonë kundër Meksit në krye të qeverisë. Gjatë intervistës, këtë përplasje e pranon edhe vetë ish-kryeministri i cili tregon se “Hajdari ka dalë haptas kundër tij edhe në vitin 1997, kur u vu në krye të sindikatave”.

Loading...