Në intervistën ekskluzive për Gazetën Lajm dhe LajmTV, një ditë para zgjedhjeve të 12 qershorit, kandidati i Lëvizjes Vetëvendosja Albin Kurti ka folur edhe për planet e tij për shqiptarët e Maqedonisë, nëse zgjedhet kryeministër i Kosovës. Kurti ka paralajmëruar se do të angazhohet që Prishtina dhe Tirana zyrtare të kenë një politikë të përbashkët, me qëllim të ndërprerjes së diskriminimit të shqiptarëve në Maqedoni. Qëndrimin e tij të plotë lidhur me këtë çështje mund ta përcillni në videon më poshtë:

Intervistën e plotë të Albin Kurtit për Gazetën lajm dhe Lajm Tv, mund ta përcillni në këtë video:

Loading...