Maqedoni

ELEM-i: Gjendja elektro-energjetike në Maqedoni është stabile

Elem-780x439

Drejtori i përgjithshëm i ELEM-it, Hristijan Mickoski, bëri të ditur sot se gjendja elektro-energjetike e vendit është stabile, dhe se është mënjanuar defekti në Termoelektranën e Manastirit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ai bëri të ditur se nga 8 e deri më 11 janar, rreth 80% e kërkesës është mbuluar nga prodhimi i brendshëm i energjisë elektrike. Mickoski bëri të ditur se janë importuar rreth 2 milionë euro energji elektrike, edhe atë vetëm përmes Serbisë.

To Top