Në ndarjen e çmimeve Filmit dhe Teatrit në Vatikan, aktorja turke Tuba Buyukustun ka marrë çmimin ‘Aktorja më e mirë femër”, ndërsa çmimin e parë AL i shtë dhënë aktorit Murat Yildirim.

Është hëra e dytë që aktorja më e suksesshme e kinematografise turke ka arritur të marrë çmimin si aktorja më e suksuseshme në debutimet e saj.

33 vjeçarja e njohur tek ne me rolin e saj Elif tek ‘Diamante dhe Dashuri”, tha se ndjehet mjaft e emocionuar dhe njëkohësisht e vlersuar për këtë çmim, ajo gjithashtu ka dhënë edhe disa detaje për projektin të saj më të ri më regjizorin Ferzan Ozpetek, film ky që do të luhet në Napoli .

Loading...