Biznes

Ëmbëlsira “Raffaello” përdorë këngën e Dua Lipës për reklamë (Foto-Video)

Padyshim që shumëkush prej nesh ka shijuar ëmbëlsirat me kokos, Raffaello.

Tani e tutje kemi edhe një arsye më shumë për t’i blerë e pëlqyer.

E gjithë në saje të meanxhemntit të kompanisë “Raffaello”, e cila ka zgjedhur për reklamën si kolonë zanore këngën e Dua Lipës “be The One”.

Bëhet fjalë për kampanjën reklamuese e cila zgjatë 25 sekonda dhe do të transmetohet në të gjitha televizionet gjermane.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top