Emisioni “Agora”: Fatkeqësi që shoqëria shqiptare nuk prodhon parti politike me frymë liberale” (VIDEO)

Në një intervistë ekskluzive për emisionin “Agora” në Lajm TV, politikani zviceran me prejardhje shqiptare nga Kumanova, Përparim Avdili jep pikëpamjet e tij për politikën në Maqedoni, botëkuptimet e tij mbi shtetin e së drejtës, si dhe rekomandimet e tij për një shoqëri dhe shtet të shëndoshë. Ai ka zbuluar edhe ambiciet e tij politike në shtetin zviceran. Avdili në emisionin “Agora” ka spikatur edhe domosdoshmërinë e frymës liberale te shqiptarët.

Loading...