Civilizimet sot maten me nivelin e barazisë gjinore. Liritë dhe roli gruas në shoqëri, mund të themi se e determinojnë edhe të ardhmen e një shteti.
Femra me shumë potencial intelektual dhe mjaftë aktive në shoqërinë tonë i kanë zbuluar në AGORA perceptimet e tyre mbi rolin e gruas në shoqërinë shqiptare dhe rekomandimet se si mund të arrijmë një nivel më të lartë të barazisë gjinore./LajmTV

 

Loading...