Humb më shumë shoqëria civile apo fiton më tepër Qeveria, nëse individ të spikatur në sektorin civil angazhohen drejtpërsëdrejti në Qeveri?!
Është kjo çështja kryesore për të cilën, njohës te rrethanave politike dhe aktivistë të shoqërisë civile kanë dhënë vlerësimin e tyre në emisionin “Agora”./LajmTV/