ShowBiz

Enca iu mëson se ku mund të gjeni të dashur…por kujdes, mos u tundoni!

screenshot-4_1507892658-822209

Nëse e keni të vështirë për të gjetur të dashur apo të kërkoni në rrjetet sociale për miqët dhe të afërmit tuaj, Enca iu mëson praktikën e thjeshtë.

Bëhet fjalë pikërisht për Snap chatin e saj, që mesa duket ka me mijëra e miliona ndjekës ku ju mund të gjeni emrin apo personin që kërkoni.

Njoftimin këngëtarja e ka shpërndarë në profilin e saj në Instgram, por ajo çka bie në sy është mënyra e dhënies së këtij mesazhi që ajo vetë e konsideron të rëndësishëm.
Por kujdes. Para se të lexoni mesazhin mos u tundoni nga pamja e Encës, pasi këngëtarja si përherë nuk ka ngurruar që të ekspozojë asetet e saj me vlerë.

Vetëm me sutjena Enca jep në anglisht mesazhin që ka për ndjekësit e saj.

Bëhet fjalë pikërisht për Snap chatin e saj, që mesa duket ka me mijëra e miliona ndjekës ku ju mund të gjeni emrin apo personin që kërkoni.

Njoftimin këngëtarja e ka shpërndarë në profilin e saj në Instgram, por ajo çka bie në sy është mënyra e dhënies së këtij mesazhi që ajo vetë e konsideron të rëndësishëm.

Por kujdes. Para se të lexoni mesazhin mos u tundoni nga pamja e Encës, pasi këngëtarja si përherë nuk ka ngurruar që të ekspozojë asetet e saj me vlerë.

Vetëm me sutjena Enca jep në anglisht mesazhin që ka për ndjekësit e saj.

 

To Top