Po afrohet fundi i vitit 2017. Dhe, si zakonisht bëhet shpallja e më të mirëve në futbollin e Maqedonisë. Sic merr vesh “Makedonski sport”, futbollisti i Levantes, Enis Bardhi do të zgjidhet si futbollist më i mirë që luan jasht vendit, pastaj Boban Nikolov si më i miri në LPFM dhe Goce Sedloski si trajner më i mirë./lajm