Përqendrimet e grimcave të rrezikshme PM10 këtë mëngjes në shumicën e vendit janë në kufi ose nën kufirin maksimal të lejuar. Vetëm stacionet matëse në Strumicë, Tetovë, Kërçovë dhe Koçanë regjistrojnë përqëndrime të larta të grimcave PM10.

Ky ndryshim në cilësinë e ajrit është për shkak të motit të mirë dhe erës që ka fryer gjatë gjithë natës.

Loading...