Është paralajmëruar kohë më parë që këngëtarja kosovare do të këndojë në Kampionatin Botëror të Futbollit. Era Istrefi është pjesë e këngëtarëve të himnit zyrtar të Kampionatit Bptëror “Rusi 2018”, “Live it Up”, bashkë me Ëill Smith dhe Nicky Jam. Vetë këngëtarja e ka konfirmuar këtë përmes rrjetit social “Instagram”. Era Istrefi do të këndojë më 15 korrik në finalen e Kampionatit Botëror “Rusia 2018”, në një perdormancë që premtohet të jetë unike.

Loading...