Erdhi lajmi i madh nga Brukseli: KE me rekomandim pa kushte për Maqedoninë dhe Shqipërinë (Live)

Bashkimi Europian njoftoi hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë. Lajmi zyrtar u dha nga federica Mogherini gjatë një konference live që po jep në Bruksel.
Ajo tha se Ballkani do të jetë pjesë e Europës dhe se ka parë shumë përparim në Serbia dhe Mal të Zi. Po kështu theksoi se po ecin mirë Shqipëria me Maqedoninë.

Loading...