Kosovë-Shqipëri

Erdogan: Po mi prekët shqiptarët, më mirë lëshojeni Serbinë

auto_erdogan-angry-600x360_1490179457-24752641490179664

Kryeministri turk Erdogan ne nje interviste per kanalin shteteror turk deklaron se Turqia do te mbeshtese vellezerit shqiptare nese do jete e nevojshme edhe me trupa ushtarake. Ai shtoi me tej se populli shqiptar ka te drejten e vetevendosjes per krijimin e nje shteti te madh Shqiptar, dhe se UCK nuk eshte organizate rebele terroriste por vullneti i shqiptareve per te mbrojtur trojet e tyre.

To Top