Kjo foto është bë para shumë viteve, kur presidenti aktual turk Recep Tayip Erdogan, ende  nuk ka pasur ndonjë post të lartë politik. Në foto ai është me Hafëz Idrisin nga Shkupi, imam i dikurshëm i xhamisë së Mustafa Pashës dhe njëri ndër hoxhallarët më me zë në historinë më të re të kryeqytetit të Maqedonisë, raporton “Lajm”.

Bashkëpunëtorë të Erdoganit në disa raste kanë thënë se presidenti i sotëm turk gjatë karrierës së tij ka shfrytëzuar dhe aplikuar shumë këshilla të marra prej Hafëz Idrisit, tani të ndjerë.

10399443_772317172840896_3609100997656305524_n

10603738_772317136174233_6201532559709726354_n

 

Loading...