Nga një kryeministër që ka bërë aq nam përgjimesh është absurde që të presim ai të reformoj sistemin. Kështu ka deklaruar ish deputetja e BDI-së Ermira Mehmeti në emisionin 200, transmeton Lajmpress.

“Nuk mundet, sepse ai e ka vendosur atë sistem. Ai sistem e ka prodhuar atë lider. Si mund të presim tani që ai ta pranojë përgjegjësinë dhe të korrigjojë atë”, tha Mehmeti.

Loading...