Ajo është nga Krraba. Quhet Esmeradla dhe mëson në klasë të tretë. Në videon më poshtë do të shihni se ajo posedon inteligjencë të jashtëzakonshme por has në vështirësi gjatë mësimit për shkak të kushteve të vështira në të cilat jeton familja e saj. Shpeshherë është e detyruar detyrat t’i bëjë në dritë qiriu, por kur nuk kan para për të blerë qirinj, detyrohet t’i bëjë më herët deri sa ka dritë, transmeton Gazeta Lajm.
“Ëndërroj që një ditë të kemi drita”, thotë vajza e vogël që ngjall aq shumë emocione humane me zërin e saj engjëllor.
Hoxha Elvis NaçI ka bë apel te bamirësit shqiptarë që të donojnë mjete me qëllim që familjes së Esmeraldës t’i sigurohen kushte më humane për jetë.

Loading...