Europa perëndimore është përfshirë nga stuhi të fuqishme duke shkaktuar përmbytje të rrugëve dhe bodrumeve.

Zjarrfikësit po pompojnë ujërat e shiut nga bodrume dhe pastrimin e tuneleve të rrugëve të përmbytura, pasi një stuhi depërtoi nëpër pjesë të Gjermanisë Perëndimore gjatë natës së shkuar.

Loading...