Edhe pse është pritur me shumë emocion, nata e sotme ka cuar me një fitore në shtëpi Izraelin me 529 pikë.

Shqiptarja e cila ka arritur më lart këtë mbrëmje ka qenë Eleni Foureira, me Qipron e cila me 436 pikë ka marrë vendin e dytë.

Në vendin e tretë ka dalë Austria.

Ndërkohë edhe Ermal Meta e ka dërguar Italinë në vendin e 5.

Një zhgënjim ka qenë për të gjithë fakti që Shqipëria ka qenë në vendin e 11 pavarësisht interpretimit fantastik të Eugentit.

Por edhe pse sot nuk u rrëmbye një fitore, për shqiptarët këtë Eurovizion është folur më shumë se për këdo.

Dhe kjo ndoshta është një fitore më e madhe… /albeu.com/

Loading...