Maqedoni

Evzoni u hapur

16809666-136867796830803-667637069-n_1487334713-8961618

Vendkalimi kufitar Evzoni, sot është hapur për qarkullim, njoftojnë nga Lidhja Auto Moto Maqedoni . Në shumicën e vendkalimeve kufitare nuk ka pritje të gjata gjatë hyrjes dhe daljes nga Maqedonia, përpos vendkalimit Bogorodicë – Evzoni

Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar, transmeton Gazeta Express.

LAMM porositë vozitje të kujdesshme dhe respektim të shenjave të komunikacionit.

Vendkalimi kufitar Evzoni u bllokua për shkak të grevës së bujqve grekë qysh nga data 30 e muajit të kaluar.

To Top