Kjo është një familje e mbetur në rrugë, e cila deri dje ka qenë me qira në Serov të Çairit, tashmë familja ska pas mundësi pagese dhe janë larguar, të gjithë ata që kanë mundësi me ndihmu që ti inkuadrojmë në një banesë me qira.