Maqedoni

Familjarët e “Shqiponjës” të tronditur nga dënimi për vrasësin e birit të tyre. Ja çfarë shkruan Qahil Rexhepi

qahil-rexhepi

Ka reaguar Qahil Rexhepi, vëllai i Komandant Shqiponjës- Xhemail Rexhepi pas aktgjykimit për vrasësin e vëllait.

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

Ky është epilogu i seancës së sotme në Gjykatën e Kumanovës.

Avokatët nuk dëshiruan të flasin.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top